Locuinta Unifamiliala Lacatus

Atmosfera calda intr-un design ultra modern.
Folosind forme arhitecturale unice si expresive, prin proiectul de arhitectura s-a urmarit realizarea unei imagini moderne si dinamice in contextul fizic si cultural al amplasamentului. Acoperisul in sarpanta, cosurile semineelor, balustradele din lemn, tamplaria din lemn si culorile calde – caramiziu si bej – cu aspect traditional, rustic, se imbina armonios cu imaginea moderna data de jocul de volume al fatadelor, forma curba ce adaposteste camera de zi pe doua niveluri, suprafata mare de vitraje si designul interior.

La parter sunt amplasate functiunile de zi: camera de zi, biblioteca cu semineu, loc de luat masa si bucatarie; la etaj sunt amplasate functiunile de noapte – dormitoare, circulatia intre dormitorul matrimonial si cele trei dormitoare ale copiilor este realizta printr-o pasarela peste spatiul camerei de zi; mansarda este destinata pentru recreere, finisata in intregime cu lemn, este un spatiu intim in legatura directa cu exteriorul prin geamul fara parapet orientat catre curte.

– proiectant general: SC ArhiDinamiK srl
– beneficiar: Lacatus Florin
– amplasament: comuna Bolintin Deal, jud. Giurgiu
– locuinta P+1E+M
– suprafata construita desfasurata 517mp
– intr-o etapa ulterioara, beneficiarii au dorit extinderea cladirii pentru realizarea unei piscine acoperite.

Locuinta unifamiliala LACATUS – atmosfera calda într-un design ultramodern – Arhitect Magazin

Firma ArhiDinamiK ofera servicii de proiectare complexe imbinand solutii functionale si tehnice in construirea imaginii care va reprezinta. O echipa tanara si dinamica, alcatuita din arhitecti atestati, sta la dispozitia dumneavoastra pentru a elabora eficient si rapid expresia fizica a imbinarii ideilor, imaginatiei si creativitatii in concordanta cu dorintele clientilor si indeplinind exigentele de calitate, functionalitate si cost. Proiectarea avansata asistata de calculator – programe cu licenta specializate pentru proiectare: ArchiCAD, Art-Lantis – permite firmei sa abordeze proiecte de diferite dimensiuni si deasemenea sa prezinte clientilor imagini virtuale realiste ale proiectelor.

Consideram ca in realizarea unui proiect specialitatile implicate nu pot fi tratate individual, ele trebuie sa conlucreze pentru a reliza un tot unitar. Arhitectura, structura si instalatiile, asigura calitatile unei cladiri: frumusetea, functionalitatea, siguranta, comfortul, eficienta si intretinerea in timp. In acest scop, firma ArhiDinamiK preia proiectele in calitate de Proiectant General, asigurand prin colaboratori toate specialitatile necesare in realizarea acestuia.